2012. november 14., szerda

Hol lehet beszerezni az eszközöket?

Előző bejegyzéseimben tárgyaltam, hogy milyen eszközök kellenek a porcelánfestéshez, és azt is, hogy milyen technikákkal készíthető el az alkotás. Nyilvánvaló, hogy alapesetben nem rendelkezik senki a szükséges eszközökkel. Ezeket különböző üzletekben lehet beszerzeni.
Ebben a bejegyzésemben ismertetek néhány üzletet, ahol biztosan kaphatók a szükséges kellékel.

Porcelánfestéket, ecseteket legidnkább diszokontokban lehet beszerzeni. aki bízik az internetes vásárlásban, az a boltok weboldalain található kosár funkcióval és online befizetéssel is elinétzheti a vásárlást, a bizalmatlanabbaknak peidg a boltok honlapja segítségével fogom megadni az üzletek elérhetőiségeit.

Kreatív Diszkont:
Ez az online áruház számos kreatív elfoglaltsághoz biztosít eszközöket, alapanyagokat, többek között a jporcelánfestéshez is: lehet kapni különböző ecseteket, porcelánfestékeket, porcelánfestő tollat lehet itt kapni, sőt még festéshez sablont is be lehet itt szerzeni.
Ezekrjől az eszközökről az Akciós termékek menüpont alatt, a Festékek, ecsetek, sablonok menüpont alatt, a megfelelő pontra kattintva lehet tájékozódni, ahol feltüntetik a termék árát is. Ha valaki nem bízik az internetes vásárlásban, akkor felkeresheti a Kreatív Diszkont gyáli üzletét. Fontos tudni, hogy mielőtt elmegy valaki az üzletükbe körülnézni, érdemes előtte telefonon érdeklődni, mert jüzletük és webáruházuk kínálata nem feltétlenül egyezik.

B-Dekor Bt.:
Ez a pécsi üzlet is széles kínálattal várja a kreatív hajlamú embereket. A bolt honlapján a Hobby Line festéek menüpontra kattintva majd ott a Porcelánfesték linkre kattintva lehet megnézni, a bolt kínálatát. Igen széles  a választék, még szettekben is árulják az eszközöket, pl. az oldaluk szerint van csésze szettjük is. Külön érdemük, hogy leírják a honlapjukon, hogy otthon, a sütőben hogy tudjuk kiégetni az elkészült művet. Ecsetek terén ig igen széles a választék, erről az Ecsetek menüpont alatt lehet tájékozódni Itt is külön érdemük, hogy külön ecset szetteket kínálnak.

HobbyÁruház:
Ai időt akar megspórolni, az nyilván az internetes vásárlást választja. A Hobby Áruház kifejezetten webshop funkciót lát el. Ez az online bolt is kínál az otthonji porcelánfestők számára eszközöket. A Kategóriák menü Festékek almenüpontján belül a Porcelánfesték menüontra kattintva jelenik meg az a külön oldal, amely az áruház kínálatát mutatja be. Itt is széles a választék, kapható itt kimondottan porcenáfesték  készlet, porcelánfestő toll, és kontúrozásra alkalmas festék is. Az ecsetek, szivacsok menüpontra kattintva, a külön oldalon jól látható, hogy ecsetek terén is széles a választék, különböző méretű ecseteket lehe titt kapni, akár több darabos kiszerelésben is,


Ez csak néhány bolt votl a sok közül, véleményem szerint még rengetek olyan bolt van, ahol lehet porcelánfestéshez szükséges kellékeket kapni, sőt a budapestiek, a nagyvárosban élők peidg biztos találnak a lakóhelyükön a számukra megfelelő boltot.




Felhasznált források:
Kreadítv Diszkont honlapja. URL:www.kreativdiszkont.hu
a Hobby Áruház honlapja. URL.: http://www.hobbyaruhaz.hu/ 
 A B-Dekor Bt honlapja. URL.: http://www.bdekor.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése